Myra Canyon!
13 juli 2023 - Brits-Columbia, Canada
Wat hebben we een fijne camping in Kelowna gehad! We verbleven op Lesley Canyon Farm. Ze hadden 12 RV plekken en dit was achter hun eigen woning. De kinderen konden de kippen voeren en spelen op het speeltoestel in hun tuin. Mocht je dus ooit deze kant op gaan is het een absolute aanrader. We baalden dat we hier maar 1 nachtje waren.
Na het fijne verblijf stond een fietstocht op Myra Canyon gepland. Je fietst dan over oude treinrails hoog in de bergen. Naast dat dit onwijs leuk was om te doen hadden we er ook nog eens een prachtig uitzicht bij!
We hadden 2 fietsen waar een kinderfiets aan de achterkant vast zat. Zo konden ze mee trappen maar ook rusten als het nodig is.
De dag begon met een zonnetje, maar zo net over de helft van de route begon het met druppelen. De druppels werden groter en heviger dus besloten we maar even onder een boom te schuilen. Vervolgens ging het niet alleen regenen maar er kwam ook nog eens onweer bij. Aangezien het dan niet wijs is om onder een boom te schuilen zijn we snel een stukje terug gefietst naar een klein huisje die ze gebouwd hadden om te schuilen.
Het schuilen duurde en duurde dus toen het wat rustiger leek te worden besloten we terug te fietsen. Misschien raad je het al, het weer wat rustiger leek begon weer heftig te worden! Gauw naar 1 van de tunnels gefietst waarvan we wisten dat die er weer aankwam. Hier stonden meer mensen te schuilen waaronder een stel die een fiets hadden waar een bak achter hing waar de kinderen in zaten. Toen ze zagen dat Eva zo aan het bibberen was stonden ze erop dat Eva ging zitten en hun oudste dochter weer achter papa ging fietsen net als wat Luca en Eva deden. We voelden ons wat opgelaten hierover maar ze stonden erop!
Eenmaal zeiknat terug bij de start hebben we die mensen natuurlijk onwijs bedankt en daarna snel onze fietsen weer ingeleverd. De eigenaar van het bedrijf is een Nederlander en Luca en Eva kregen allebei een t-shirt met daarop een kaart van de Canyon zelf.
Wout en ik vonden het fietsen onwijs leuk, Luca en Eva daarentegen.. 😂
Snel naar de camper, afdrogen en lekker warme kleren aan. Door naar de volgende bestemming EC Manning. Best een lange rit weer voor de boeg waar we niet alleen nog meer regen hebben gezien, maar ook sneeuw!
Dit was hem weer voor vandaag.
Groetjes van de Visjes!

Dank je wel 🥰